Inspiration för platsbyggd förvaring

assorted sewing patterns on hangers inside tailor atelier

Sammanfattning

Inspiration

Något vi alla kan vara överens om är att det aldrig går att ha för mycket förvaringsmöjligheter hemma! Men vill du ha något som är enastående och som är exakt anpassat för just ditt hem och dina behov kan det vara en idé att fundera på platsbyggd förvaring. Anlitar du en duktig och kunnig snickare kommer du då att få ett gediget och unikt resultat och något som du kommer att trivas med lång tid framöver.

Platsbyggd säng med förvaring. Av medlemsföretaget Kalle Möbler & Utställningar

Platsbyggd förvaring

Det finns inget som slår en specialbyggd bokhylla som är integrerad i rummet. Eller så kanske du vill låta tillverka ett rejält barskåp, ett snyggt sideboard, en klassisk hatthylla eller en specialgjord trappa? Allt går att platsbygga och beroende på din personliga stil och smak i kombination med din bostads look är det både snyggt och praktiskt att bygga möbler och inredning som smälter in perfekt. Sen finns även andra fördelar, som att du själv kan välja material, storlek, färg, antal hyllor och luckor med mera.

Platsbyggd bokhylla över fönster. Av medlemsföretaget Kakelkungen Mur- Platt- & Bygg

Minimera kaoset med platsbyggda garderober

Garderober är för många utrymmen med kaos. Visst kan du köpa fristående garderober för att maximera förvaringen och skapa plats för dina kläder och övriga textilier. Men med en platsbyggd garderob får du en helhetslösning som inte heller stör, och möjligheterna är stora! Välj mellan att ha en garderob som täcker en hel vägg, eller varför inte frambringa mångas dröm, en walk in closet.

  Inbyggda garderober av medlemsföretaget Fredrik Burland Enskild Firma.

Har du snedtak hemma? Inga problem, med platsbyggd förvaring under ett snedtak får du ett perfekt sätt att utnyttja utrymmet.

Oavsett vad du än i slutändan väljer för alternativ ger det platsbyggda dig helt andra möjligheter än vad en enkel trist möbel gör.

Hitta snickare

 

​ Något vi alla kan vara överens om är att det aldrig går att ha för mycket förvaringsmöjligheter hemma! Men vill du ha något som är…
Inlägget Inspiration för platsbyggd förvaring finns att läsa vidare hos BraByggare Blogg.