Projekt

Vi specialiserar oss främst på badrumsprojekt och använder de senaste teknologierna och teknikerna för att säkerställa att våra projekt är funktionella och effektiva. Genom att kombinera vår expertis med innovativa tillvägagångssätt levererar vi badrumsprojekt av högsta kvalitet. Vi fokuserar på att skapa estetiskt tilltalande och funktionella badrumslösningar som passar våra kunders individuella behov och preferenser. Vårt team av erfarna yrkesmän och hantverkare arbetar noggrant med varje detalj, från materialval till installation, för att säkerställa en lyckad genomförande av varje badrumsprojekt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa badrum som både är praktiska och vackra.

dekorativt 3

Badrumsrenovering i Helsingborg

Vi genomförde en badrumsrenovering åt en nöjd kund i Helsingborg. Med vårt dedikerade team av erfarna yrkesmän levererade vi enastående resultat. Vi började med en grundlig analys av det befintliga badrummet och designade sedan en modern och funktionell layout. Genom noggrant materialval och högkvalitativt hantverk skapade vi en stilfull atmosfär. Kundens förväntningar överträffades när de fick uppleva det nyrenoverade badrummet. Vi är stolta över att ha bidragit till att förvandla deras vision till verklighet och se en nöjd kund i Helsingborg.

inspererande badrumsrenovering

Detaljer

Detaljerna är inte bara estetiska, de påverkar också funktionaliteten och hållbarheten i våra projekt. Genom att vara uppmärksamma på varje liten detalj kan vi säkerställa att våra projekt är välbyggda, effektiva och långvariga. Vi strävar efter att uppnå perfektion genom att ta hand om varje liten aspekt av projektet och se till att ingenting lämnas åt slumpen.

Badrumsrenovering i Höganäs
dekorativt 2

Projektverktyg

granitkeramik badrum

Projekthantering av Byggprojekt

Projekthantering av byggprojekt är en viktig process för att säkerställa framgångsrik genomförande. Det innefattar planering, tidshantering, resurshantering och kvalitetskontroll för att uppnå målen. Genom effektiv kommunikation, noggrann övervakning och hantering av risker kan projektledaren säkerställa att projektet genomförs inom budget och tidsramar samtidigt som kvaliteten upprätthålls.

Läs Mer

badrumsinspiration

Analys och design av badrumsrenovering

Analys och design av badrumsrenovering är en viktig process för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande badrum. Det innefattar noggrann utvärdering av befintliga förhållanden, planering av layout, materialval och installation av viktiga element som sanitetsartiklar, ytbeklädnader och belysning. Genom att kombinera teknisk expertis med designkunskap kan vi skapa badrumsrenoveringar som uppfyller kundernas behov och ger en bekväm och stilfull miljö.

Läs Mer

KONTAKTA OSS

Rekick Bygg & Kakel AB (559263-6764) 

Adress: Industrigatan 23b, 26731 Bjuv

Växel: 042-70444

Mail: info@rekick.nu

ENGAGEMANG

Samarbetspartners

Leverantörer

Sponsrar

VI KONTAKTAR DIG DIREKT