[[{”value”:”

Att jag älskar badrum har nog inte undgått så många som följer Badrumsdrömmar. Men jag har också en stor förkärlek till tvättstugan. Ett rum som jag tycker oförtjänt ofta blir nedprioriterat och bortglömt. Så när bilden på charmiga tvättstugan nedan, projekt Pronghorn av Light and Dwell, dök upp så kunde jag inte låta bli att visa den även här. Här är perfekt inspiration för dig som är sugen på rustikt, murrigt och charmigt i både tvättstuga och övriga rum!

Perfekt tvättstuga är guld värd

Ofta har jag kunder som vill få in tvättmaskin i badrummet på ett eller annat sätt. Full förståeligt då det verkligen är en bekvämlighet att ha möjlighet att tvätta när man vill. Så tänk då om du kan gå steget längre och planera en liten eller stor tvättstuga? Ett charmigt rum, eller bara en vrå, där tvättandet blir till en syssla som du ser fram emot. Funktion och stil ihop är det som blir till verklig lyx tycker jag.

Älskar verkligen den något rustika mixen av bänkskivan i sten, mörkare trä med karaktär och inte minst fönstret som släpper in ljus. Sen också att man lagt omtanke på detaljerna – från vackra torkställningen i trä till hissgardinen i fönstret. Visst känns det inbjudande att ta hand om tvätten i denna tvättstuga?

Skapa lite drama på gästwc

Jag har alltid varit svag för mörka badrum, men jag förstår också att många tycker det lite väl utmanande att göra ett badrum så pass mörkt. Så då är den perfekta lösningen en mörk gästwc istället. Visst är det vackert med den grova rustika stenen till de mörkbruna väggarna och den eleganta blandaren på vägg?

Master badrum likt sovrummet

När rummen flyter på, som det gör i ett Master sovrum som sen övergår till Master badrum, är det bra knep att låta kulörerna och detaljerna återkomma även i badrummet. Känslan ska inte brytas nämnvärt tycker jag. Här blir både rummen kompletterande till varandra utan att mista sin respektive funktion tycker jag. Håller du med?

Nedan ser du köket och den mörka fasaden som återkommer invändigt hela tiden i form av svarta fönsterramar. Spana in de övriga rummen och läs mer om projektet här.

Foto av Amy Bartlam och design av Light and Dwell.

Total
0
Shares
Noemi, badrumsinredare

Frågor om detta badrum? Skriv din fråga i kommentarfältet nedan så svarar jag snabbast den vägen. För att anlita mig som badrumsinredare eller för samarbete – noemi(@)badrumsdrommar.se Hoppas vi hörs!

POPULÄRA INLÄGG MED BADRUMSINSPIRATION

”}]] 

​[[{”value”:”Att jag älskar badrum har nog inte undgått så många som följer Badrumsdrömmar. Men jag har också en stor förkärlek till tvättstugan. Ett rum som jag tycker oförtjänt ofta blir…
The post Rustikt, murrigt och charmig i Utah first appeared on Badrumsdrömmar.”}]]