Tips till hantverkare under coronakrisen

pexels-photo-4031867.jpeg

Sammanfattning

Tips under coronakrisen

Att vara företagare mitt under en pandemi kan vara utmanande. Därför har vi samlat några tips för dig som är byggare och har din arbetsplats i andra människors hem.

Informera dina kunder. Berätta för dina kunder hur just ditt företag arbetar för att minska smitta. Information är lika med trygghet!
Digitalisera dig. Med vissa jobb går det lika bra att ta det där platsbesöket över ett videosamtal i stället. Även under byggprojektet kan det vara bra att ta frågor över telefon istället för fysiskt.
Säkra jobben. Om dina redan inplanerade jobb plötsligt blir avbokade finns BraByggare här som en trygghet för dig. Svara på små som stora jobbuppdrag och säkra orderingången. Inte medlem än? Anslut ditt företag här.
Gör ett tillägg i dina avtal. Skriv in i avtalet med kunden att byggstart och slutdatum kan påverkas och ändras med kort varsel med anledning av den covid-19.
 

​ Att vara företagare mitt under en pandemi kan vara utmanande. Därför har vi samlat några tips för dig som är byggare och har din arbetsplats…
Inlägget Tips till hantverkare under coronakrisen finns att läsa vidare hos BraByggare Blogg.