Det var länge sen jag skrev om hotellbadrum här på Badrumsdrömmar. Så när jag kikade igenom mitt inspirationsarkiv nyligen blev jag påmind om Paramount House Hotel (Sydney, Australien) som jag…

The post En känsla av onsen på charmiga hotellbadrum first appeared on Badrumsdrömmar.

Inlägget En känsla av onsen på charmiga hotellbadrum dök först upp på Badrumsdrömmar.

 

​Det var länge sen jag skrev om hotellbadrum här på Badrumsdrömmar. Så när jag kikade igenom mitt inspirationsarkiv nyligen blev jag påmind om Paramount House Hotel (Sydney, Australien) som jag…
The post En känsla av onsen på charmiga hotellbadrum first appeared on Badrumsdrömmar.
Inlägget En känsla av onsen på charmiga hotellbadrum dök först upp på Badrumsdrömmar. Australien, badkar, Badrum, Badrumsinspiration, Dusch, Grå badrum, Hotellbadrum, Industriella badrum, Retro badrum, Trä i badrum, badrumsmöbel, duschdraperi, duschring, industriellt, koppar, Marnie Hawson, mässing, mässingblandare, rund spegel, Sharyn Cairns, svart duschvägg, takdusch, tegelvägg, terrazzo, Tom Ross, träbadkar, tvättställ