Jag har flera gånger återkommit till detta projekt i Kiev, Ukraina, av Rina Lovko Studio som har en mycket vackert stämning över sig. Nu med kriget i åtanke blir stämningen än mer vemodig och jag kan inte låta bli att fundera på om detta hus är intakt och hemmet bebott eller inte. För det finns, eller fanns, så mycket inspirerande inredningsprojekt att spana in i Ukraina. Så se gärna till att belysa ukrainska inredare, designer och arkitekter lite extra om du kan. 

Här är i alla fall ett inspirerande projekt för dig som överväger att jobba med microcement i badrum!

Microcement som effekt till stram sekelskifte

Stämningen i detta hem är satt med de putsliknande väggarna genomgående. En vacker effekt som kan skapas med olika kalklikande färger men också microcement. Mixen med det livliga i väggarna och det strama från sekelskiftesstilen blir vackert harmoniskt tycker jag.

I detta badrum en suite är både väggarna och golvet enhetligt uppbyggda med microcement som grund. Borstad stål och stram marmor i samma färgskala blir fin kontrast till det “ruffiga”.

Industrivägg mellan sovrum och badrum

Det är något skört över den vita industriväggen mellan sovrum och badrum. Det är både hård och skört på samma gång. En fin detalj även fast det kanske är inte är så privat för wc-delen. Om du inspireras av detta badrum men önskar mer privat avskärmning – se över möjligheten att placera wc i eget rum-i-rummet. En praktisk lösning som brukar gå att få till i de flesta lite större badrum!

Mix mellan modern och gammeldags stil

Nedan är gästwc i samma våning. Här är stilen mer klassisk med chevronparkett och gammeldags tvättställ med 3-hålsblandare. Om du kikar på planritningen nedan ser du även att här finns tvättmaskin och förvaring. Smart och genomtänkt vackert!

Foto av Yevhenii Avramenko där du även hittar fler bilder på detta badrum.

Total
4
Shares
Noemi, badrumsinredare

Frågor om detta badrum? Skriv din fråga i kommentarfältet nedan så svarar jag snabbast den vägen. För att anlita mig som badrumsinredare eller för samarbete – noemi(@)badrumsdrommar.se Hoppas vi hörs!

POPULÄRA INLÄGG MED BADRUMSINSPIRATION

 

​Jag har flera gånger återkommit till detta projekt i Kiev, Ukraina, av Rina Lovko Studio som har en mycket vackert stämning över sig. Nu med kriget i åtanke blir stämningen än…
The post Vackert badrum en suite i microcement first appeared on Badrumsdrömmar.